s

Марченко Ірина Ігорівна – спортивний нутриціолог, консультант по харчуванню.

Допоможу відкоригувати масу тіла, набрати м’язову масу, поліпшити самопочуття й уникнути розвитку деяких недуг, серед яких ожиріння. Моя мета - твоє здоров'я!

Робота з пацієнтами

При роботі з пацієнтами беру до уваги фізіологічні потреби кожної людини, шкідливі звички, вивчаю раціон, визначаю чого недостатньо в меню, а що в надлишку. На підставі цих даних вчу правильно харчуватися, щоб на належному рівні підтримувати обмінні процеси в організмі.

Цінності, в яких я впевнена

Маю в асортименті особисто розроблені програми харчування для спортсменів, вегетаріанців та для тих, хто хоче просто збалансовано харчуватись, щоб залишатись здоровим та мати хороше самопочуття. Адже правильне харчування — це вживання різноманітних продуктів, які дають усі поживні речовини, необхідні для підтримання здоров’я. До цих речовин належить білок, вуглеводи, жири, вода, вітаміни та мінерали. Достатня кількість кожного з елементів забезпечує належне функціонування усіх систем органів та збереже їх здоровий стан.

"Я навчу вас розуміти своє тіло і його потреби, любити і приймати своє життя в радості і гармонії з собою і світом!"

При правильному харчуванні важливо зосереджуватись на загальному раціоні, а не на окремих речовинах. Жоден окремий поживний елемент не зробить людину здоровою, тому потрібно дотримуватись різноманітного та комплексного харчування.

s
Необхідність змінювати спосіб життя

Правильне харчування є невіддільною умовою здорового способу життя. Раціональне вживання продуктів допоможе досягнути високої працездатності та активності протягом усього життя.

За даними ВООЗ, наше здоров’я на 70% залежить від харчування. Недотримання базових правил скорочує тривалість життя та провокує появу неінфекційних захворювань різного типу: онкологічних, серцево-судинних, діабету.

Цей факт підтверджує дослідження, яке проводили з 1990 по 2017 рік у 195 країнах. Його результати показали, що кожна 5 смерть у світі спричинена споживанням нездорової їжі та недостатньої кількості корисних речовин. Щоб уникнути таких наслідків для життя та здоров’я, слід змінити харчові звички.

Ірина Марченко

Спортивний нутриціолог, консультант по харчуванню