Інсалата Ді Фарро

Легко

25 хвилин

1 порція

Інгредієнти

перловка (можна замінити на рис, будь-який, окрім білого)
рукола
прошутто крудо або в'ялене м'ясо
помідори
сир (моцарелла, твердий або адигейський)
оливкова олія
Харчова інформація
13г Білки
Жири
66г Вуглеводи
341 ккал Енергія

Приготування

ПРИГОТУВАННЯ
  • Відваріть перловку в злегка підсоленій воді до повної готовності.
  • Поки вариться перловка, підготуйте всі інші інгредієнти.
  • Наріжте помідори, сир, прошутто крудо або в’ялене м’ясо кубиками, рукколу можна порізати ножицями.
  • У місткій посудині гарненько перемішайте всі інгредієнти, заправте оливковою олією.

Примітки

Зручно брати із собою, тому що він не вимагає розігріву.