Інсалата Ді Фарро
Легко
25 хвилин
1 порція
Інгредієнти
перловка (можна замінити на рис, будь-який, окрім білого) | |
рукола | |
прошутто крудо або в'ялене м'ясо | |
помідори | |
сир (моцарелла, твердий або адигейський) | |
оливкова олія |
Харчова інформація
13г
Білки
2г
Жири
66г
Вуглеводи
341 ккал
Енергія
Приготування
ПРИГОТУВАННЯ
- Відваріть перловку в злегка підсоленій воді до повної готовності.
- Поки вариться перловка, підготуйте всі інші інгредієнти.
- Наріжте помідори, сир, прошутто крудо або в’ялене м’ясо кубиками, рукколу можна порізати ножицями.
- У місткій посудині гарненько перемішайте всі інгредієнти, заправте оливковою олією.
Примітки
Зручно брати із собою, тому що він не вимагає розігріву.